A GRAPATS APOSTEM PER LA PUBLICITAT EN MOVIMENT

Aprofitant la versatilitat dels vehicles amb la recollida de residu tèxtil i del servei de mudances i també la mobilitat per l’extensa geografia del bisbat d’Urgell, hem considerat que calia consolidar una imatge corporativa coherent amb una retolació integral.

La novetat de la nova retolació rau a diferenciar les dues cares laterals dels vehicles: per un costat donem a conèixer els nous serveis de mudances i encàrrecs, i per l’altre vinculem contenidors de roba amb el projecte Moda Re-.

Si els vehicles són una de les cares visibles de l’empresa, també són una carta de presentació del nostre projecte social i ambiental, per la qual cosa no hem renunciat a incorporar missatges que transmeten valors de: inserció laboral, participació, sostenibilitat i innovació.