ADQUISSISIO D’UN NOU VEHICLE PER AL SERVEI DE MUDANCES

Seguim apostant per la millora del servei de mudances. Si a l’octubre vam adquirir una nova plataforma elevadora, ara li donem la benvinguda a un nou vehicle que millora la capacitat del servei.

Grapats Mudances, és una branca dels serveis de NOUGRAPATS que, des del Grup Grapats, vàrem crear per tal d’oferir una experiència real de treball a les persones en risc d’exclusió. En aquests moments tenim contractades sis persones dedicades exclusivament a aquest servei.

Durant l’any 2020, la demanda del servei s’ha incrementat un 20% respecte l’any anterior, amb un total de 136 serveis. Per donar resposta a aquesta demanda creixent hem incorporat un nou vehicle que millora la capacitat del nostre servei.

Si necessiteu fer mudances, ens podeu contactar mitjançant el nostre correu info@grapats.com, el telèfon 973 36 04 26 / extensió 4 o per la nostra pagina web www.grapats.com