Un Grup de Treball del CET Grapats intercanvia amb empreses del sector de la bugaderia a Vic

Un grup de treball del CET Grapats, va realitzar el passat 12 de febrer, una visita d’intercanvi a diverses empreses del sector de la bugaderia en la localitat de Vic.

Es va intercanviar amb un CET d’aquesta regió, on es realitzen labors de bugaderia a nivell industrial, i es va constatar in situ, l’ús de les noves tecnologies amb la finalitat d’aconseguir una major eficiència i un millor resultat en el Servei.

Per altra banda, va ser visitat el Centre de Producció de GIRBAU, coneixent-se les noves línies de producció i els seus avantatges per al servei de la bugaderia, de la mateixa manera en què es va poder constatar, la cartera de serveis que ofereixen, no sols en el pla productiu, sinó també formatiu.